top of page

Tjänster

Uppköp av katalysatorer styckvis

Tack vare vår pristransparenta app, erbjuder vi möjligheten till våran kunder att kunna sälja av sina förbrukade katalysatorer styckvis, till marknadens bästa priser. Denna tjänst passar utmärkt till er som har lite mindre antal katalysatorer, men som är ute efter en så snabb och smidig affär till ett så högt pris som bara möjligt.

De-canning av katalysatorer

Klippning och tömning eller den så kallade ''De-canning''-processen görs när man vill separera den keramiska massan ur metallhöljet för att sen kunna gå vidare och mala den. Denna tjänst erbjuder vi på Catacon Recycling AB för de som vill ha mer kontroll över deras innehåll. På så sätt har man möjligheten att kunna ta reda på hur mycket ädelmetaller man har, såsom platina, palladium och rhodium.

Fast
settlement

Dena tjänst är till för kunder som har större mängder katalysatorer och vill få ut så mycket som möjligt av deras varor. I denna tjänst ingår De-canning och malning i vår ball mill. Därefter gör vi en XRF-analys i vårt högutrustade laboratorium. På så sätt får vi fram hur mycket platina, palladium och rhodium er katalysatormassa innehåller och kan erbjuda er ett pris. Kontakta oss för mer information gällande fast settlement. 

bottom of page